Verzending

Momenteel verzenden wij alleen naar Nederland & België via onze webshop. Woon je buiten dit gebied? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of stuur een mailtje naar rf.knijnenburg@gmail.com voor meer informatie. Voor verzenden van elke bestelling wordt gebruik gemaakt van de diensten van DHL, zij hanteren hiervoor een tarief van € 5,95 voor pakketpost in Nederland en € 9,75 naar België.

Voor brievenbus pakketpost wordt € 3,95 gerekend. Alle pakketten worden verzonden met Track & Trace. Je ontvangt jouw persoonlijke tracking code zodra het pakket verzonden is.

Je kunt er ook voor kiezen om het bij een DHL afhaalpunt in de buurt te laten bezorgen, de kosten daarvoor zijn € 4,95 in NL en € 9,00 in BE. Woon je in de buurt van Den Haag? kom dan gezellig langs en betaal geen verzendkosten. 

De levertijd bedraagt 1-5 werkdagen. Uiteraard zijn wij afhankelijk van DHL en kan het zijn dat een pakket iets langer onderweg is.

Oeps! Een cadeautje vergeten voor die lieve vriend, mams of onderbuurvrouw die dit weekend jarig is en heeft het pakketje haast? Neem contact met mij op en ik ga er zo snel mogelijk voor je achteraan. Dan zorgen we ervoor dat de lieverd alsnog verrast wordt!

Nederland Gratis verzending vanaf € 75,-.
België Gratis verzending vanaf €100,-.

Levertijd . bestellingen worden verwerkt en verzonden binnen 1-5 werkdagen. 
Ideal, Bancontact . veilig en snel online betalen in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. 
Retourneren . zie kopje retourneren.